- FAQ for Windows -

Er der sendmail på Windows serverne?

Der er ikke sendmail på Windows serverne. Skal du bruge sendmail i et af dine cgi-scripts skal du kigge efter et afsnit der handler om Windows/NT/2000. Ofte skal man "kommentere" linien med /usr/bin/sendmail, dvs sætte en #(havelåge) foran, således: #/usr/bin/sendmail. Nedenfor er angivet nogle af de mest almindelig variable der kan bruges. Læs dit script grundigt, og forvent ikke det er simpelt. Scripting med CGI/Perl er ikke for begyndere.

$smtp_address = "websmtp.dit-domaene.dk"; $smtp_server = "websmtp.dit-domaene.dk"; $mailprog = 'Geocel.Mailer';

Hvordan bruger jeg chmod på en Windows server?

Der findes ikke noget der hedder "chmod" på Windows serverne. Skal du bruge scripts på Windows skal du slet ikke bekymre dig om rettigheder. Chmod virker kun på vores UNIX servere.