- FAQ for Unix -

Hvorfor virker ASP ikke?

Der er ikke adgang til ASP på Unix servere. Du kan blive flyttet til en Windows server. Det koster 99,- DKK ekskl. at skifte server og du skal bruge kontaktformularen til at bede om ændringen.

Perl, GD Lib eller andet kører ikke den allernyeste version, hvorfor ikke og hvornår opgraderer i?

Vi afventer altid stable versioner, og alligevel kan vi ikke love at vi opgraderer.

Opgraderinger vurderes altid i hver enkelt sag/software, både det positive og negative ved en opgradering. Vi kan derfor ikke sige noget om hvornår vores teknikere går igang med at se på nye versioner af software.

Hvordan kan jeg se hvor meget plads jeg bruger på webserveren?

Der er for øjeblikket ingen måde at se hvor meget plads man bruger på serveren. Der arbejdes på et kunde område hvor den slags vil fremgå. Der er ingen deadline på projektet. Skriv evt. til os via support formularen så kan vi hjælpe dig.

Min ftp "rod" har ingen /usr og andet normalt fra Unix, hvorfor det?

På Unix serverne er din ftp rod chroot-ed og du ser kun din egen www rod. Du kan dog alligevel bruge serveren /usr/sbin/sendmail og /bin/date fra dine websider.

Tæller mine logfiler med i min plads quota og hvor finder jeg mine logfilerne?

Dette gælder endnu kun for de nyeste unixwebservere som for eksempel hanne. Dine logfiler er kun "læsebare" og tæller ikke med i din qouta.

Dine Apache-Error-Log-filer findes i /log/error biblioteket af dit ftpsite og Apache-Access-Log-filerne findes i /log/access. De roteres dagligt og du skal ikke regne med at de originale logfiler findes der mere end en måned. Access logfilerne importeres til statistik serveren og findes der, mens error-logfilerne slettes permanent. Der er ingen planer om at slette access statistik fra statistik serveren og du kan regne med at finde det der i årevis.

Hvor meget er timeout for CGI scripts?

Som standard må du bruge CGI i et omfang der ikke generer driften af serveren og dermed andre kunder. Du skal regne med at hvis dit script ikke er færdigt indenfor 30 sekunder så kan det blive lukket af serveren. Dette er ikke et problem for almindelig brug af scripts på et webhotel.