- Register_globals -

Register_globals på vores servere

Server Globals
Windows Off
Unix On

"Register_globals = off" betyder at du muligvis ikke kan bruge querystrings som du er vant til. At køre en server med "Register_globals = on" forringer sikkerheden og vi kører derfor så vidt muligt med "Register_globals = off". Den nye anbefalede metode i PHP4 er følgende:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html>
<title></title>
<p>

<?

$strParm = $HTTP_GET_VARS["type"];
  $strParm = eregi_replace("[^a-z0-9_\.\-]", "", $strParm);

echo $strParm;

?>

</p>
</html>

Prøv kaldet: php-get-vars.php?type=hej der kalder ovenstående kode. Dette virker forøvrigt også i PHP3. Har du meget kode der bruger det gamle system kan du med fordel kopiere følgende kode ind øverst i alle dine scripts, så vil al din gamle kode virke uden at det er nødvendigt at ændre det.

Fil der henter variable:

require("/usr/local/www/ftpbrugernavn/inc/http-vars.inc");

Include filen:

if($HTTP_GET_VARS){
  foreach($HTTP_GET_VARS as $Key=>$Value)
    $$Key = $Value;

if($HTTP_POST_VARS){
  foreach($HTTP_POST_VARS as $Key=>$Value)
    $$Key = $Value;

if($HTTP_SESSION_VARS){
  foreach($HTTP_SESSION_VARS as $Key=>$Value)
    $$Key = $Value;

if($HTTP_COOKIE_VARS){
  foreach($HTTP_COOKIE_VARS as $Key=>$Value)
    $$Key = $Value;

if($HTTP_SERVER_VARS){
  foreach($HTTP_SERVER_VARS as $Key=>$Value)
    $$Key = $Value;

if($HTTP_ENV_VARS){
  foreach($HTTP_ENV_VARS as $Key=>$Value)
    $$Key = $Value;

Lidt information fra PHP konfigurationen.