- MySQL generelt -

Konverter

Se hvordan du skifter fra en Access til en MySQL database.

FAQ

Se svar på ofte stillede spørgsmål om MySQL.

Backup

Forklaring af backup og restore.

MySQL webadministration (phpMyAdmin)

MySQL kan administreres via phpMyAdmin, hvor du vælger navnet på den MySQL server du er placeret på. Administration af din MySQL findes også på phpMyAdmin.dit-domaene.dk (udskift med dit eget domæne). For at logge ind på administrationen skal du bruge dit MySQL brugernavn og kodeord.

Man har een database på MySQL serveren, som er på serveren "mysql.dit-domaene.dk", hvor du frit kan oprette og slette tabeller. Dit brugernavn og databasenavn er det samme. Dit MySQL password findes i velkomstbrevet. Bemærk at det ikke er det samme som dit ftp/mail/administrations password.

Alle nye MySQL databaser oprettes på servere som følger MySQL release 4.0.

Hvis du savner funktionalitet i din MySQL oprettelse, eller har brug for nyere MySQL versioner, kan du kontakte support for at høre hvilke muligheder der findes.

Er det muligt at få eller selv opgradere phpMyAdmin interfacet til nyere version?

Vores drift afdeling opgraderer løbende phpMyAdmin til nyere versioner, dog kan man ikke regne med at dette sker med det samme efter en ny udgivelse. Der balanceres imellem at bevare stabilitet og give adgang til nye muligheder i nyere versioner. Hvis du synes opgraderingen ikke sker hurtigt nok kan du selv installere en ny version lokalt på dit webhotel, det er dog ikke noget vi kan give support til og vi anbefaler at man afventer drift afdelingens opgradering af phpMyAdmin. Se mere om drift afdelingens projekter, f.eks. opgradering af phpMyAdmin, på deres kontakt side.

Link Beskrivelse
Manual Den komplette manual til MySQL 5.1.
Manual Den komplette manual til MySQL 5.0.
Manual Den komplette manual til MySQL 3.23, 4.0, 4.1.
Downloads Downloads fra MySQL. Find ODBC drivere, grafiske klienter og andet du kan bruge til en åben MySQL server.
MyCC Grafisk administrations-værktøj til MySQL, fuldstændig gratis. Direkte link (5,5 MB) til programmet.
MySQL Studio Grafisk administrations-værktøj til MySQL, betalings-software med 30 dages gratis prøvetid.
devshed.com Meget teknisk site om blandt andet MySQL.